2020.01.25

VIP programunkról és a blokkonként is igénybe vehető online EPSO CBT felkészítőről a Tovább gombra kattintva olvashatsz bővebben! Készülj fel a világ bármely pontjáról!


Tovább...

EPSO CBT felkészülésedhez nyújtanak óriási segítséget a Társaságunk által gyártott Verbal, Numerical, Abstract Reasoning valamint a Situational Judgement tesztek.


Tovább...

Baneth András nagysikerű
THE ULTIMATE EU TEST BOOK
sorozatának legújabb AD és AST
színtű, valamint AC felkészítő
könyveit, idén is KEDVEZő ÁRON
VÁSÁROLHATOD MEG!


Tovább...

AKTUÁLIS EPSO CBT és AC felkészítő kurzusainkra már most várjuk jelentkezésedet! Minél előbb biztosítsd helyed a felkészítőn! A jelentkezéseket e-mailben várjuk!


Tovább...

Szolgáltatásaink / Assessment Centre (Értékelőközpont) felkészítő

az Assessment Center (AC) felkészítő kurzusainkra jelentkezők megismerkedhetnek az Értékelőközpont feladataival. Egyéni és csoportos gyakorlatokat oldanak meg Társaságunk vezető pszichológusa közreműködésével, valamint támogató segítséget kapnak ezen gyakorlatok helyes elvégzéséhez. A kurzus végén pedig személyes értékelést kapnak a résztvevők, mely alapján fejleszteni tudják az esetleges hiányosságaikat.

Értékelőközpont (Assessment Center) felkészítő kurzusainkat nem csak az EPSO versenyvizsgára készülőknek ajánljuk, mivel már Magyarországon is egyre több nagyvállalat és multikulturális intézmény is ezt az eljárást alkalmazza a legmegfelelőbb alkalmazottaik és vezetőik kiválasztására.

Amennyiben kíváncsi vagy arra, hogy működik az Értékelőközpont az EPSO-nál, klikkelj az ikonra és nézd meg a rövid videót.

 

Assessment Center (AC) felkészítő kurzusainra már most várjuk jelentkezésedet!
(ha a felkészítő hetében jelentkezel, előtte érdeklődj telefonon a szabad helyekről!)

Facebook

Egynapos Assessment Center felkészítő kurzust az alábbi időpontban indítunk:

2020. FEBRUÁR 09. (vasárnap)
2020. ÁPRILIS 05. (vasárnap)
2020. JÚNIUS 14. (vasárnap)
2020. SZEPTEMBER 13. (vasárnap)
2020. NOVEMBER 15. (vasárnap)
Jelentkezési lap: word_ikon pdf_ikon


Az AC felkészítő kurzusaink felépítése:

a) Az Assessment Centre (AC) bemutatása
b) Esettenulmány a választott területen (a case study in the chosen field)
c) Csoportos gyakorlatok (a group exercise)
d) Szóbeli prezentáció (an oral presentation)
e) Strukturált interjú (a structured interview)
f) iratrendezési gyakorlat (in-tray exercise)
g) Személyes értékelések (igény szerint)

Az AC (Értékelőközpont) felkészítő kurzusainkat minimum 3 fő jelentkezése esetén indítjuk! Maximális csoportlétszám a hatékonyság érdekében: 8 fő.

AC felkészítőnket nem csak az EPSO versenyvizsgákra készülőknek ajánljuk, mivel Magyarországon is egyre gyakoribb ez a kiválasztási eljárás már a magánszférában is.

Részvételi díj:
99 EURO (Forintban képzett árainkat - melyek a jelentkezési lapon tekinthetők meg - rendszeresen felülvizsgáljuk, és az aktuális árfolyamhoz igazítjuk.)
A kurzuson résztvevők személyre szabott szóbeli (a kurzuson) és - igény szerint - írásbeli (a kurzus után e-mailben) értékelést kapnak.

Jelentkezés előtt kérjük, feltétlenül olvasd el a Részvételi, teszt- és könyvrendelési feltételeket.

Az Assessment Centerről bővebbb információt itt találsz.
Amennyiben EPSO CBT felkészítő kurzusaink iránt is érdeklődsz, látogass el ide! A CBT+AC kurzusainkra jelentkezők hatalmas kedvezményben részesülnek!

Kedvezmények:

Kedvezmények

1. Ha saját nevedre szóló érvényes Diákigazolvány birtokosa vagy, 5% kedvezményben részesülsz a felkészítő kurzusok árából.

2. Ha a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének tagja vagy, 10% kedvezményben részesülsz a felkészítő kurzusok árából. (MKKSZ igazolás szükséges, mely igazolja az aktív tagságot)

 

Fenti kedvezmények (1-2) összevonhatók!

Fenti kedvezményeket csak és kizárólag abban az esetben érvényesítheted, ha Facebook oldalunk kedvelője vagy!

Euvizsga Facebook oldala

3. Ha ELTE-s diák vagy, vagy voltál, akkor az ELTE Karrierközpont által kiállított igazolás alapján 30% kedvezményre vagy jogosult a felkészítő kurzusaink részvételi díjából!

4. Magyarországon regisztrált munkanélküliek a felkészítő kurzusaink részvételi díjából egyszeri 15% kedvezményt kapnak! Ez a kedvezmény a többi kedvezménnyel (1-2) nem vonható össze! (E kedvezmény igénybevételéhez, csak a munkaügyi hivatalok által kiállított igazolást tudjuk elfogadni.) Ezt a 25% kedvezményt csak akkor tudod érvényesíteni, ha Facebook oldalunkat is lájkolod!

A kedvezményekre jogosító dokumentumok másolatát a jelentkezési lappal egy időben kérjük eljuttatni elérhetőségeinkre.


Tipp:

Ha kétnapos kurzusunkra jelentkezel és igénybe veszed kedvezményeinket is, jelentős összeget meg tudsz spórolni! Számolj, megéri! Ráadásul olyan előnyökre tehetsz szert a kétnapos kurzusunk elvégzésével, amiről a többi vizsgázó csak álmodozik!Bízunk benne, hogy sikerült felkeltenünk érdeklődésedet és hamarosan Téged is az elégedett ügyfeleink között köszönthetünk.