2022.06.25

Büszkék vagyunk a sikereinkre!
Büszkék vagyunk, hogy a velünk felkészülők közül igen sokan dolgoznak már az Unió különböző intézményeiben! Köszönjük a véleményeiteket, ajánlásaitokat!


Tovább...

VIP programunkról és a blokkonként is igénybe vehető online EPSO CBT felkészítőről a Tovább gombra kattintva olvashatsz bővebben! Készülj fel a világ bármely pontjáról!


Tovább...

EPSO CBT felkészülésedhez nyújtanak óriási segítséget a Társaságunk által gyártott Verbal, Numerical, Abstract Reasoning valamint a Situational Judgement tesztek.


Tovább...

Baneth András nagysikerű
THE ULTIMATE EU TEST BOOK
sorozatának legújabb AD és AST
színtű, valamint AC felkészítő
könyveit, idén is KEDVEZő ÁRON
VÁSÁROLHATOD MEG!


Tovább...

VIP

vip-image2014. januárjától egy új VIP szolgáltatást vezettünk be
ügyfeleink maradéktalan kiszolgálása érdekében.

 

TSkype Computerapasztalatainkat figyelembe véve alakítottunk ki egy speciális, online EPSO CBT felkészítő képzést, melyet a világ bármely településéről, az év bármely időszakában (ünnepnapok kivételével) igénybe tudsz venni. Nem kell hozzá más, csak egy webkamerával felszerelt online Skype kapcsolattal rendelkező számítógép.

A személyes felkészítő magyar nyelvű, a felkészülést segítő anyagok magyar és angol nyelvűek. A személyes felkészítőhöz is javasoljuk a The Ultimate EU Test Book sorozat angol nyelvű könyvének megvásárlását.

Az  egyszemélyes online felkészítő igénybevételének feltételeiről és az árakról a megrendelőlapon olvashatsz tájékoztatást.

Amennyiben a blokkonként is igénybe vehető online EPSO CBT felkészítő programunkat szeretnéd megrendelni, a kis word ikonra klikkelve töltsd le a megrendelőlapot, majd azt kitöltve juttasd el részünkre, hogy kapcsolatba tudjunk lépni Veled. Megrendel�lap

VÁRJUK MIELőBBI MEGKERESÉSEDET!