2022.06.25

Büszkék vagyunk a sikereinkre!
Büszkék vagyunk, hogy a velünk felkészülők közül igen sokan dolgoznak már az Unió különböző intézményeiben! Köszönjük a véleményeiteket, ajánlásaitokat!


Tovább...

VIP programunkról és a blokkonként is igénybe vehető online EPSO CBT felkészítőről a Tovább gombra kattintva olvashatsz bővebben! Készülj fel a világ bármely pontjáról!


Tovább...

EPSO CBT felkészülésedhez nyújtanak óriási segítséget a Társaságunk által gyártott Verbal, Numerical, Abstract Reasoning valamint a Situational Judgement tesztek.


Tovább...

Baneth András nagysikerű
THE ULTIMATE EU TEST BOOK
sorozatának legújabb AD és AST
színtű, valamint AC felkészítő
könyveit, idén is KEDVEZő ÁRON
VÁSÁROLHATOD MEG!


Tovább...

The european commission

The Europen CommissionISBN 978-0-9571501-3-3

Szerző: Manuel Szapiro

Egy gyakorlatias megközelítésű áttekintés arról, hogy mi az Európai Bizottság, mit csinál, kik dolgoznak számára és ezek szerepéről, valamint arról, hogyan látja el a feladatait.

Ez a praktikus információkkal teli könyv munkaeszköz és kézikönyv azoknak, akik

- a Bizottságnál dolgoznak, tisztviselőként, ideiglenes vagy szerződéses alkalmazottként, konzultánsként, szerződéses jogvszonyban, nemzeti szakértőként vagy gyakornokként,

- a Bizottsággal foglalkoznak, akár egy másik EU intézménynél, EU ügynökségnél, nemzeti vagy regionális közigazgatási szervnél, diplomaták, NGO-k, üzleti és egyéb csoportok alkalmazottai, stb.

- akik EPSO vizsgára készülnek vagy az EU ügyei után érdeklődnek.

Maroš Šefkovic, az Európai Bizottságnak az intézményközi kapcsolatokért és az igazgatásért felelős alelnöke írta a könyvről:

“Ki kell emeljem a könyv gyakorlatias megközelítését és gazdag tartalmát... az ilyen alapos, gyakorlatias, a Bizottságot belülről ismerő által készített áttekintés hozzájárul az ezzel az egyedi intézménnyel kapcslatos állandó ismerethiány leküzdéséhez.”

Ára: 12.490 Ft.

Magyarországi címre csomagolási- és postaköltséget nem számolunk fel! Az ikonra kattintva töltsd le a megrendelőlapot, majd kitöltve küldd vissza. word_ikon pdf_ikon

 

Vissza a könyvek oldalra