2017.10.23

Társaságunk új, kiemelt szolgáltatásai:
adatvédelmi felelősi feladatok ellátása; tanácsadás, felkészítés adatvédelmi auditra; szabályzatok készítése.


Tovább...

EPSO CBT felkészülésedhez nyújtanak óriási segítséget a Társaságunk által gyártott Verbal, Numerical, Abstract Reasoning valamint a Situational Judgement tesztek.


Tovább...

Baneth András nagysikerű
THE ULTIMATE EU TEST BOOK
sorozatának legújabb AD és AST
színtű, valamint AC felkészítő
könyveit, idén is KEDVEZŐ ÁRON
VÁSÁROLHATOD MEG!


Tovább...

AKTUÁLIS EPSO CBT és AC felkészítő kurzusainkra már most várjuk jelentkezésedet! Minél előbb biztosítsd helyed a felkészítőn! A jelentkezéseket faxon, vagy e-mailben várjuk!


Tovább...

Szolgáltatásaink / Adatvédelmi szolgáltatások

adved1Az adatvédelem egyre hangsúlyosabb szerepet kap a vállalkozások életében, azzal párhuzamosan, hogy az érintettek is egyre tudatosabbak adatvédelmi jogaikat illetően. A magyar adatvédelmi szabályozás a közelmúltban jelentős változáson ment át.

Cégünk az adatvédelmi biztos évtizedes hazai és nemzetközi adatvédelmi tapasztalattal, valamint szakjogászi diplomával rendelkező volt vezető munkatársának szakmai vezetésével az alábbi szolgáltatásokat kínálja leendő partnereinek:

- Adatvédelmi és adatkezelési tanácsadás

az adatvédelmi törvény és az adatkezelésre vonatkozó egyéb jogszabályok helyes értelmezése érdekében;


- Adatvédelmi felelősi feladatok ellátása

megbízás alapján. Az adatvédelmi törvény számos szervezet számára kötelezővé teszi belső adatvédelmi felelős alkalmazását, amelyet azonban megbízás alapján is el lehet látni. Ez a megoldás költségtakarékos, ugyanakkor hatékony is a vállalkozás számára;


- Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatok és egyéb dokumentumok készítése.

Szintén az adatvédelmi törvény írja elő az adatkezelő számára, hogy tájékoztatást nyújtson az érintettek számára az adatkezelés részleteiről, illetve belső szabályzatokban rendelkezzen az adatkezelésről. Igen fontos ezen felül az adatkezeléshez történő hozzájáruló nyilatkozat megfogalmazása is. Ezen dokumentumok megfelelő elkészítése, megszövegezése számos jogvitát előzhet meg;


- Tanácsadás és felkészítés adatvédelmi auditra.

A közeljövőben lehetőség lesz arra, hogy az adatkezelő a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságtól kérje adatkezelése auditálását. Társaságunk az erre való felkészítést is vállalja.

 

További részletekért és aktuális árainkért hívd bizalommal munkatársunkat munkaidőben a (+36) 21 252 5223 telefonszámon.

Levesszük a válladról a gondot! Várjuk a hívásodat, várjuk a megbízásodat!