2020.01.25

VIP programunkról és a blokkonként is igénybe vehető online EPSO CBT felkészítőről a Tovább gombra kattintva olvashatsz bővebben! Készülj fel a világ bármely pontjáról!


Tovább...

EPSO CBT felkészülésedhez nyújtanak óriási segítséget a Társaságunk által gyártott Verbal, Numerical, Abstract Reasoning valamint a Situational Judgement tesztek.


Tovább...

Baneth András nagysikerű
THE ULTIMATE EU TEST BOOK
sorozatának legújabb AD és AST
színtű, valamint AC felkészítő
könyveit, idén is KEDVEZő ÁRON
VÁSÁROLHATOD MEG!


Tovább...

AKTUÁLIS EPSO CBT és AC felkészítő kurzusainkra már most várjuk jelentkezésedet! Minél előbb biztosítsd helyed a felkészítőn! A jelentkezéseket e-mailben várjuk!


Tovább...

Szolgáltatásaink

eu_flagMagyarország európai uniós csatlakozásával a magyarok előtt is megnyílt az uniós köztisztviselői karrier lehetősége. Noha számuk egyre gyarapszik, mégsem a kellő ütemben.

Európai uniós köztisztviselővé válni nem egyszerű. Az Európai Személyzeti Felvételi Hivatal (EPSO) által szervezett vizsgák több lépcsőből (négyféle kérdéssort magában foglaló számítógépes előválogató tesztből (CBT), illetve egy központi vizsgahelyen megszervezett értékelési szakaszból (AC)) állnak és mindegyik lépcsőt a legjobbak között kell teljesíteni ahhoz, hogy egy jelöltből végül uniós tisztviselő válhasson.


Epso-ciklus

Ezek az EPSO vizsgák speciális felkészülést kívánnak. Nem a nyelvtudás és nem is a megkívánt szakmai ismeret állítja kihívás elé a jelentkezőt, hanem az a módszer, ahogyan ezekre a vizsgákra fel kell készülni. Ismerni kell azokat a „trükköket”, és be kell gyakorolni azokat a módszereket, amelyekkel a vizsgázó a vizsgán rendelkezésre álló rövid időben gyorsan és pontosan ki tudja választani a helyes megoldást. Erősíteni kell azokat a képességeket is, amelyekkel demonstrálni tudja a vizsgaközpontban, hogy alkalmas és képes uniós tisztviselői állást betölteni, úgy és ahogy azt tőle elvárják.

A kiscsoportos intenzív EPSO felkészítő kurzusainkat az éppen aktuális versenyvizsgákhoz igazodva, azt megelőzően szervezzük. Értékelőközpont (AC) felkészítő kurzusokat igény szerint indítunk.

A felkészítő kurzusainkat elsősorban budapesti helyszíneken szervezzük, de igény és megfelelő számú jelentkező esetén (min.6 fő) más városba is elutazunk. (Részletes tájékoztatóért kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.)

Ha a munkád révén nem tudsz részt venni a felkészítő kurzusainkon, vagy nincs elég szabadidőd, esetleg a távolság sz akadály, akkkor sincs gond. Kidogoztunk Neked egy személyre szabható online felkészítőt is, melyről a VIP oldalunkon tájékozódhatsz.

Az EPSO CBT és Assessment Centre felkészítő kurzusainkra korlátozott számban vannak szabad helyek, melyekre várjuk jelentkezésedet. Kérjük, minél előbb küldd el részünkre a jelentkezési lapot! Úgy véljük, hogy kurzusaink hatékonyságát csak korrekt, mindenre kiterjedő felkészítéssel tudjuk megtartani, ezért a felkészítőn résztvevők létszámát maximalizáltuk. Mivel a csoportjaink létszáma korlátozott, jelentkezéseket a jelentkezési lapok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el. Ne késlekedj, jelentkezz még ma!

Tudtad-e, hogy:

...tagállami köztisztviselőként részt vehetsz a köztisztviselők részére indított bizottsági csereprogramban?

...a Bizottság és a tagállamok közigazgatási rendszerei közötti informális együttműködés az Európai Közigazgatási Hálózat (EUPAN) révén valósul meg?


Aktuális információkért látogasd rendszeresen oldalainkat!