2020.10.26

Büszkék vagyunk a sikereinkre!
Büszkék vagyunk, hogy a velünk felkészülők közül igen sokan dolgoznak már az Unió különböző intézményeiben! Köszönjük a véleményeiteket, ajánlásaitokat!


Tovább...

VIP programunkról és a blokkonként is igénybe vehető online EPSO CBT felkészítőről a Tovább gombra kattintva olvashatsz bővebben! Készülj fel a világ bármely pontjáról!


Tovább...

EPSO CBT felkészülésedhez nyújtanak óriási segítséget a Társaságunk által gyártott Verbal, Numerical, Abstract Reasoning valamint a Situational Judgement tesztek.


Tovább...

Baneth András nagysikerű
THE ULTIMATE EU TEST BOOK
sorozatának legújabb AD és AST
színtű, valamint AC felkészítő
könyveit, idén is KEDVEZő ÁRON
VÁSÁROLHATOD MEG!


Tovább...

Rólunk / Állandó munkatársak

Breuer Attila

Breuer Attila
cégtulajdonos-ügyvezető

Több mint 30 éves médiatapasztalattal rendelkező cégvezető 1999 óta irányítja sikerrel saját vállalkozását a PsyArt Bt-t

dr. Bártfai Zsolt

dr. Bártfai Zsolt
alkotmány- és közigazgatási jogász, európajogi és kodifikációs szakjogász

Több mint húsz éves közigazgatási gyakorlattal rendelkezik, ebből négy évet Brüsszelben, az Európai Bizottságnál töltött el.
Felsőoktatási intézményekben jelentős oktatási és vizsgáztatási tapasztalatot szerzett, tagja a Közigazgatási Szakvizsga Bizottságnak.

Breuer Ágnes
munka- és szervezet szakpszichológus, vezető tréner

A Debreceni Egyetemen folytatott tanulmányait követően pszichológusként munkaalkalmasság vizsgálatokkal, majd ezt követően humán szolgáltatások fejlesztésével foglakozott.
Időközben munka- és szervezet szakpszichológus képesítést szerzett a BME posztgraduális képzésén.
Jelenleg alkalmasság-vizsgálatokkal, szervezetfejlesztéssel, média-kommunikációval, vezetői tanácsadással és tréningekkel foglalkozik.