2020.01.26

VIP programunkról és a blokkonként is igénybe vehető online EPSO CBT felkészítőről a Tovább gombra kattintva olvashatsz bővebben! Készülj fel a világ bármely pontjáról!


Tovább...

EPSO CBT felkészülésedhez nyújtanak óriási segítséget a Társaságunk által gyártott Verbal, Numerical, Abstract Reasoning valamint a Situational Judgement tesztek.


Tovább...

Baneth András nagysikerű
THE ULTIMATE EU TEST BOOK
sorozatának legújabb AD és AST
színtű, valamint AC felkészítő
könyveit, idén is KEDVEZő ÁRON
VÁSÁROLHATOD MEG!


Tovább...

AKTUÁLIS EPSO CBT és AC felkészítő kurzusainkra már most várjuk jelentkezésedet! Minél előbb biztosítsd helyed a felkészítőn! A jelentkezéseket e-mailben várjuk!


Tovább...

Rólunk / Adatvédelmi nyilatkozat

paragrafus1. A PsyArt Bt., illetve az általa megbízott személyek a Jelentkezési lapot, a teszt- és könyv-megrendelő lapot, illetve a résztvevő nevét, lakóhelyét, e-mail címét és amennyiben megadja telefonszámát a felkészítő kurzus szervezése és lebonyolítása, az ezzel összefüggő kapcsolattartás, illetve a részvételi díj, a megrendelt könyv árának megfizetésével összefüggő számviteli kötelezettségek teljesítése céljából kezeli, legfeljebb a számviteli jogszabályokban meghatározott ideig.

2. A PsyArt Bt., illetve az általa megbízott személyek a résztvevő által megadott adatokat csak az 1. pontban meghatározott célból kezelik, más személynek - a törvényben írt eseteket kivéve - nem továbbítják, és nem teszik hozzáférhetővé. A PsyArt Bt. az adatokat statisztikai célokra felhasználhatja.

3. A résztvevő a Jelentkezési lapon, illetve a könyv-megrendelő lapon megadott önkéntes hozzájárulása esetén a PsyArt Bt., illetve az általa megbízott személyek a felkészítő kurzust követően megkereshetik a résztvevőket/megrendelőket az EPSO vizsgán szerzett tapasztalataik megosztása érdekében, illetve újabb felkészítő kurzusok ajánlása céljából, és e célból adataikat kezelhetik. A résztvevő hozzájáruló nyilatkozatát az info@euvizsga.eu címre küldött e-maillel bármikor indoklás nélkül visszavonhatja.

4. A PsyArt Bt. fenti adatkezelése mentes az adatvédelmi nyilvántartásba vételi kötelezettség alól [2011. évi CXII. törvény 65. § (3) bekezdés a) pont].

 

További információkkal készséggel állunk rendelkezésedre elérhetőségeinken.