2020.10.26

Büszkék vagyunk a sikereinkre!
Büszkék vagyunk, hogy a velünk felkészülők közül igen sokan dolgoznak már az Unió különböző intézményeiben! Köszönjük a véleményeiteket, ajánlásaitokat!


Tovább...

VIP programunkról és a blokkonként is igénybe vehető online EPSO CBT felkészítőről a Tovább gombra kattintva olvashatsz bővebben! Készülj fel a világ bármely pontjáról!


Tovább...

EPSO CBT felkészülésedhez nyújtanak óriási segítséget a Társaságunk által gyártott Verbal, Numerical, Abstract Reasoning valamint a Situational Judgement tesztek.


Tovább...

Baneth András nagysikerű
THE ULTIMATE EU TEST BOOK
sorozatának legújabb AD és AST
színtű, valamint AC felkészítő
könyveit, idén is KEDVEZő ÁRON
VÁSÁROLHATOD MEG!


Tovább...

Rólunk / Adatvédelmi nyilatkozat

paragrafus1. A PsyArt Bt., illetve az általa megbízott személyek a Jelentkezési lapot, a teszt- és könyv-megrendelő lapot, illetve a résztvevő nevét, lakóhelyét, e-mail címét és amennyiben megadja telefonszámát a felkészítő kurzus szervezése és lebonyolítása, az ezzel összefüggő kapcsolattartás, illetve a részvételi díj, a megrendelt könyv árának megfizetésével összefüggő számviteli kötelezettségek teljesítése céljából kezeli, legfeljebb a számviteli jogszabályokban meghatározott ideig.

2. A PsyArt Bt., illetve az általa megbízott személyek a résztvevő által megadott adatokat csak az 1. pontban meghatározott célból kezelik, más személynek - a törvényben írt eseteket kivéve - nem továbbítják, és nem teszik hozzáférhetővé. A PsyArt Bt. az adatokat statisztikai célokra felhasználhatja.

3. A résztvevő a Jelentkezési lapon, illetve a könyv-megrendelő lapon megadott önkéntes hozzájárulása esetén a PsyArt Bt., illetve az általa megbízott személyek a felkészítő kurzust követően megkereshetik a résztvevőket/megrendelőket az EPSO vizsgán szerzett tapasztalataik megosztása érdekében, illetve újabb felkészítő kurzusok ajánlása céljából, és e célból adataikat kezelhetik. A résztvevő hozzájáruló nyilatkozatát az info@euvizsga.eu címre küldött e-maillel bármikor indoklás nélkül visszavonhatja.

4. A PsyArt Bt. fenti adatkezelése mentes az adatvédelmi nyilvántartásba vételi kötelezettség alól [2011. évi CXII. törvény 65. § (3) bekezdés a) pont].

 

További információkkal készséggel állunk rendelkezésedre elérhetőségeinken.