2022.06.25

Büszkék vagyunk a sikereinkre!
Büszkék vagyunk, hogy a velünk felkészülők közül igen sokan dolgoznak már az Unió különböző intézményeiben! Köszönjük a véleményeiteket, ajánlásaitokat!


Tovább...

VIP programunkról és a blokkonként is igénybe vehető online EPSO CBT felkészítőről a Tovább gombra kattintva olvashatsz bővebben! Készülj fel a világ bármely pontjáról!


Tovább...

EPSO CBT felkészülésedhez nyújtanak óriási segítséget a Társaságunk által gyártott Verbal, Numerical, Abstract Reasoning valamint a Situational Judgement tesztek.


Tovább...

Baneth András nagysikerű
THE ULTIMATE EU TEST BOOK
sorozatának legújabb AD és AST
színtű, valamint AC felkészítő
könyveit, idén is KEDVEZő ÁRON
VÁSÁROLHATOD MEG!


Tovább...

Rólunk

PsyArt_logoA PsyArt Bt-t 1999-ben Breuer Attila alapította.

A PsyArt Bt. jelenlegi fő profiljai: pszichológiai szolgáltatások, felnőttoktatás és -képzés, adatvédelmi szolgáltatások és tanácsadás, valamint Televíziós és rádiós mősorkészítés.

Az elmúlt 15 évben a vállalkozásnak több sikeres éve is volt. E sikerek közül kiemelhető a National Geographic Channel dokumentumfilm-szinkrongyártási feladatainak ellátása, valamint a Rádió Extrém napi három órás közszolgálati mősorának megszervezése, szerkesztése és mősorvezetése. A vállalkozás vezető pszichológusa több sikeres kommunikációs- és vezetői tréninget valamint egyéb tanfolyamokat tartott magáncégek és állami intézmények munkatársainak. Iskolákba jártunk, ahol fiataloknak drogprevenciós előadásokat tartottunk kiemelkedő sikerekkel. 2010-ben, hosszú kutatómunka és felkészülés után indítottuk el az EPSO versenyvizsgákra felkészítő kurzsainkat, amiket azóta is rendszeresen tartunk.
A PsyArt Bt. állandó munkatársai szervezési, oktatási és vizsgáztatási területen óriási tapasztalattal rendelkeznek.