2022.06.25

Büszkék vagyunk a sikereinkre!
Büszkék vagyunk, hogy a velünk felkészülők közül igen sokan dolgoznak már az Unió különböző intézményeiben! Köszönjük a véleményeiteket, ajánlásaitokat!


Tovább...

VIP programunkról és a blokkonként is igénybe vehető online EPSO CBT felkészítőről a Tovább gombra kattintva olvashatsz bővebben! Készülj fel a világ bármely pontjáról!


Tovább...

EPSO CBT felkészülésedhez nyújtanak óriási segítséget a Társaságunk által gyártott Verbal, Numerical, Abstract Reasoning valamint a Situational Judgement tesztek.


Tovább...

Baneth András nagysikerű
THE ULTIMATE EU TEST BOOK
sorozatának legújabb AD és AST
színtű, valamint AC felkészítő
könyveit, idén is KEDVEZő ÁRON
VÁSÁROLHATOD MEG!


Tovább...

Make that Leap

ISBN 978-0-9934549-8-1

Szerző: Jan De Sutter

A practical new book specially created for recent and soon-to-be graduates and those at an early stage of a professional career. 

The book explains the vital importance of ‘soft skills’ in today’s job market, how to assess your own soft skills −and how to improve them. It is packed with real-world advice to help you progress in your career and avoid the common mistakes people make.


Várjuk megrendelésedet!


Ára: 7.990 Ft.

 

Magyarországi címre csomagolási- és postaköltséget nem számolunk fel! Az ikonra kattintva töltsd le a megrendelőlapot, majd kitöltve küldd vissza. word_ikon pdf_ikon

 

Vissza a könyvek oldalraVissza a könyvek oldalra