2022.06.25

Büszkék vagyunk a sikereinkre!
Büszkék vagyunk, hogy a velünk felkészülők közül igen sokan dolgoznak már az Unió különböző intézményeiben! Köszönjük a véleményeiteket, ajánlásaitokat!


Tovább...

VIP programunkról és a blokkonként is igénybe vehető online EPSO CBT felkészítőről a Tovább gombra kattintva olvashatsz bővebben! Készülj fel a világ bármely pontjáról!


Tovább...

EPSO CBT felkészülésedhez nyújtanak óriási segítséget a Társaságunk által gyártott Verbal, Numerical, Abstract Reasoning valamint a Situational Judgement tesztek.


Tovább...

Baneth András nagysikerű
THE ULTIMATE EU TEST BOOK
sorozatának legújabb AD és AST
színtű, valamint AC felkészítő
könyveit, idén is KEDVEZő ÁRON
VÁSÁROLHATOD MEG!


Tovább...

Könyvek, Tesztek

Társaságunk 2011. januárja óta forgalmazza Magyarországon a londoni székhelyű John Harper Publishing gondozásában megjelent EPSO versenyvizsgákra felkészítő könyveket. E könyvek az EPSO versenyvizsgákra készülőknek szinte nélkülözhetetlenek, felkészülésben pedig óriási segítséget nyújtanak.

Mindazoknak, akik EPSO versenyvizsgán vesznek részt, egy számítógépes előválogató tesztet kell megírniuk. E tesztek gyakorlására Társaságunk állandó munkatársai négy témakörben több tesztsort is kidolgoztak, melyek igen hasonlatosak az EPSO által használt tesztekhez. Megrendelésükhöz látogasson el a Tesztek oldalra.