2023.06.06

Büszkék vagyunk a sikereinkre!
Büszkék vagyunk, hogy a velünk felkészülők közül igen sokan dolgoznak már az Unió különböző intézményeiben! Köszönjük a véleményeiteket, ajánlásaitokat!


Tovább...

VIP programunkról és a blokkonként is igénybe vehető online EPSO CBT felkészítőről a Tovább gombra kattintva olvashatsz bővebben! Készülj fel a világ bármely pontjáról!


Tovább...

EPSO CBT felkészülésedhez nyújtanak óriási segítséget a Társaságunk által gyártott Verbal, Numerical, Abstract Reasoning valamint a Situational Judgement tesztek.


Tovább...

A THE ULTIMATE EU TEST BOOK
sorozat legújabb AD és AST
színtű, valamint AC felkészítő
könyveit, idén is KEDVEZő ÁRON
VÁSÁROLHATOD MEG!


Tovább...

Könyvek, Tesztek

Társaságunk 2011. januárja óta forgalmazza Magyarországon a londoni székhelyű John Harper Publishing gondozásában megjelent EPSO versenyvizsgákra felkészítő könyveket. E könyvek az EPSO versenyvizsgákra készülőknek szinte nélkülözhetetlenek, felkészülésben pedig óriási segítséget nyújtanak.

Mindazoknak, akik EPSO versenyvizsgán vesznek részt, egy számítógépes előválogató tesztet kell megírniuk. E tesztek gyakorlására Társaságunk állandó munkatársai négy témakörben több tesztsort is kidolgoztak, melyek igen hasonlatosak az EPSO által használt tesztekhez. Megrendelésükhöz látogasson el a Tesztek oldalra.