2022.06.25

Büszkék vagyunk a sikereinkre!
Büszkék vagyunk, hogy a velünk felkészülők közül igen sokan dolgoznak már az Unió különböző intézményeiben! Köszönjük a véleményeiteket, ajánlásaitokat!


Tovább...

VIP programunkról és a blokkonként is igénybe vehető online EPSO CBT felkészítőről a Tovább gombra kattintva olvashatsz bővebben! Készülj fel a világ bármely pontjáról!


Tovább...

EPSO CBT felkészülésedhez nyújtanak óriási segítséget a Társaságunk által gyártott Verbal, Numerical, Abstract Reasoning valamint a Situational Judgement tesztek.


Tovább...

Baneth András nagysikerű
THE ULTIMATE EU TEST BOOK
sorozatának legújabb AD és AST
színtű, valamint AC felkészítő
könyveit, idén is KEDVEZő ÁRON
VÁSÁROLHATOD MEG!


Tovább...

ELTE

ELTE KARRIERKÖZPONT - EUVIZSGA.EU

FIGYELEM!  Ezek bizalmas információk volt és jelenlegi ELTE-s hallgatóknak!

   

Amennyiben volt ELTE-s diák vagy, esetleg jelenleg is az ELTE-n folytatod a tanulmányaidat, akkor az egy- és kétnapos EPSO felkészítő kurzusaink részvételi díjaiból 30% kedvezményre vagy jogosult az ELTE Karrierközpont jóvoltából! A jogosultság igénybevételének feltétele az ELTE Karrierközpont által kiállított igazolás másolatának eljuttatása a Jelentkezési lappal együtt Társaságunk e-mail címére. Ha szórólapunk hátoldalán található kupon másolatát is eljuttatod a jelentkezésedkor, további EXTRA 5% kedvezményt  tudsz érvényesíteni!

Következő EPSO CBT felkészítő kurzusunk: 2022. március 19.

A 30% és az extra 5% kedvezmény a jelentkezési lapokon meghirdetett részvételi díjból kerülnek levonásra!

A jelentkezési lapok az alábbi hivatkozásokról tölthetők le:

EGYNAPOS EPSO CBT FELKÉSZÍTŐ KURZUS