2018.12.13

VIP programunkról és a blokkonként is igénybe vehető online EPSO CBT felkészítőről a Tovább gombra kattintva olvashatsz!


Tovább...

EPSO CBT felkészülésedhez nyújtanak óriási segítséget a Társaságunk által gyártott Verbal, Numerical, Abstract Reasoning valamint a Situational Judgement tesztek.


Tovább...

Baneth András nagysikerű
THE ULTIMATE EU TEST BOOK
sorozatának legújabb AD és AST
színtű, valamint AC felkészítő
könyveit, idén is KEDVEZő ÁRON
VÁSÁROLHATOD MEG!


Tovább...

AKTUÁLIS EPSO CBT és AC felkészítő kurzusainkra már most várjuk jelentkezésedet! Minél előbb biztosítsd helyed a felkészítőn! A jelentkezéseket faxon, vagy e-mailben várjuk!


Tovább...

How the EU Institutions Work and How to Work with the EU Institutions

How the EU Institutions Work and... How to Work with the EU Institutions 2nd Edition

ISBN 978-0-9929748-8-6


Szerkesztette: Alan Hardacr, Erik Akse


A 380 oldalas angol nyelvű kézikönyv 2. teljesen átdolgozott és frissített kiadása gyakorlatias megközelítéssel vezeti be az érdeklődőt az EU intézményeinek és döntéshozatali rendjének rejtelmeibe. Hasznos könyv nem csak az EPSO versenyvizsgára készülők számára, hanem mindenki más számára is, aki munkája révén kerül kapcsolatba az EU intézményeivel, vagy csak érdeklődik irántuk.


Ára: 12.490 Ft.

 

Magyarországi címre csomagolási- és postaköltséget nem számolunk fel! Az ikonra kattintva töltsd le a megrendelőlapot,majd kitöltve küldd vissza. word_ikon pdf_ikon

 

Vissza a könyvek oldalra

 

További információkkal készséggel állunk rendelkezésedre elérhetőségeinken, facebook Facebook twitter twitter és Google+ Google+ oldalunkoldalainkon.