2022.06.25

Büszkék vagyunk a sikereinkre!
Büszkék vagyunk, hogy a velünk felkészülők közül igen sokan dolgoznak már az Unió különböző intézményeiben! Köszönjük a véleményeiteket, ajánlásaitokat!


Tovább...

VIP programunkról és a blokkonként is igénybe vehető online EPSO CBT felkészítőről a Tovább gombra kattintva olvashatsz bővebben! Készülj fel a világ bármely pontjáról!


Tovább...

EPSO CBT felkészülésedhez nyújtanak óriási segítséget a Társaságunk által gyártott Verbal, Numerical, Abstract Reasoning valamint a Situational Judgement tesztek.


Tovább...

Baneth András nagysikerű
THE ULTIMATE EU TEST BOOK
sorozatának legújabb AD és AST
színtű, valamint AC felkészítő
könyveit, idén is KEDVEZő ÁRON
VÁSÁROLHATOD MEG!


Tovább...

Europes Parliament: People, Places, Politics

Europe’s Parliament: People, Places, Politics

ISBN 978-0-9571501-0-2

Szerző: Stephen Clark & Julian Priestley

Az Európai Parlament volt főtitkára és web-kommunikációs vezetője által írt, fényképekkel gazdagon illusztrált 448 oldalas angol nyelvű könyv rendhagyó módon vezeti be olvasóját az Európai Parlament történetébe, munkájába. Mint egy „impresszionista festmény”, bemutatja a Parlament meghatározó politikusait, a politikacsinálás fortélyait, azt, hogyan is dolgozik valójában az Európai Parlament.


Várjuk megrendelésedet!


Ára: 12.490 Ft.

 

Magyarországi címre csomagolási- és postaköltséget nem számolunk fel! Az ikonra kattintva töltsd le a megrendelőlapot, majd kitöltve küldd vissza. word_ikon pdf_ikon

 

Vissza a könyvek oldalraVissza a könyvek oldalra